LinQme InternetSolutions Zoekmachine optimalisatie | SEO | Professionele websites | Maatwerk

Laat uw website beter gevonden worden door uw website te optimaliseren aan de hand van een zoekwoord onderzoekZoekwoorden onderzoek | SEO

Een goed vindbare website begint met een onderzoek en analyse van zoekwoorden die veel gezocht worden.

Waar zoeken uw klanten naar? Op welke zoekwoorden wordt u al gevonden en op welke zoektermen kunt u nog meer gevonden worden?

Een zoekwoorden onderzoek biedt uitkomst.

Als u denk dat een gebruiker op 'woning huren' zoekt, kunt u wel eens bedrogen uitkomen. Wie weet zoeken ze wel op 'woning te huur'. Als uw website daar niet op is aangepast, is er een grote kans dat uw concurrent beter posities behaald.

Het onderzoeken en analyseren van veel voorkomende woorden die door uw potentiele klanten gezocht worden is een essentieel onderdeel van een vindbare en succesvolle website. Ook zoeken veel mensen tegenwoordig ook vaker op meerdere zoekwoorden of zinnen (long tail keywords) om iets te vinden en daar kunt u van profiteren door te onderzoeken op welke zoekwoorden uw weinig concurrentie heeft en toch redelijk wat zoekopdrachten 

Zoekwoord onderzoek vanaf 199 euro

Een onderzoek en analyse van potentiele zoektermen is al mogelijk vanaf 199 euro, hierbij onderzoeken wij eerst de mogelijke zoektermen en analyseren deze dan om te bepalen in hoeverre deze voor uw website geschikt zouden kunnen zijn.

Hierna krijgt u van ons ca. 20 veel gezochte zoekwoorden of zoektermen met een hoge potentie om op gevonden te worden, op basis van de zoekwoorden waarop u denkt gevonden te kunnen worden. Dit aantal is afhankelijk van de concurrentie en aantal zoekopdrachten voor een bepaalde markt.

Tevens kunnen wij voor u een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitvoeren, waarbij ook de concurentie wordt beoordeeld en meer tips worden gegevens over het vergoten van uw vindbaarheid op bepaalde zoekwoorden.

Aanbieding: In combinatie met de bouw van een nieuwe website met een onderhoudsabonnement van 8 uur, krijgt u een zoekwoordenonderzoek gratis. Daarmee kunt u met uw website goed van start!

Concurrentie zoekwoorden onderzoek vanaf 149 euro

Wilt u na een zoekwoordanalyse een uitgebreidere analyse waarbij tevens uw concurrentie wordt meegenomen? Laat dan aanvullend een concurrentie onderzoek doen. Hierbij bekijken we tevens waar uw concurrenten goed op te vinden is en zoeken net even verder naar het ultieme zoekwoord waar u uw klanten mee kunt bereiken!

Zoekmachine optimalisatie 

Een zoekwoorden analyse kunt u gebruiken om uw teksten nog beter te (laten) schrijven en beter gevonden te worden op een bepaald zoekwoord, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd (SEO). In combinatie met de tips die wij u geven om uw teksten en artikelen te schrijven en te publiceren, kunt u hiermee zelf eenvoudig uw teksten verbeteren of u kunt dit laten doen, door de zoekwoorden meer nadruk te geven in uw artikelen, titels en beschrijvingen.

Onze klanten die hun website door ons hebben laten maken en laten beheren, profiteren van onze kennis om dit op een juiste wijze in de website te integreren, maar ook om het resultaat te monitoren. Door onze samenwerking met tekstschrijvers en vertalers, kunnen wij de teksten ook voor u optimaliseren.

Onze uitgebreide statistieken helpen hierbij om te constateren of bepaalde zoekwoorden beter gevonden worden, of dat juist andere keywords wellicht interessanter kunnen zijn om beter gevonden te worden. 

Rapportage van de ranking van uw zoekterm in Google, Bing of Yahoo

Indien uw website is geoptimaliseerd, kunt u tevens een SEO abonnement nemen om maandelijks of wekelijks een overzicht te ontvangen van de ranking van uw website op bepaalde zoekwoorden. Hiermee heeft u inzicht in de zoektermen waarop u wordt gevonden en op welke positie in een zoekmachine. De keuze aan zoekmachines is onbeperkt.

Met behulp van deze rapporten kunt u aanpassingen doen om de concurrentie achter u te kunnen laten.

 

Lees meer... Lees meer...

 

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie