LinQme InternetSolutions Zoekmachine optimalisatie | SEO | Professionele websites | Maatwerk

Zoekmachine Positionering en Linkbuilding

Wij bieden wij ook zoekmachine ranking rapportages en ondersteunen wij bij uw linkbuilding!
Met onze speciale software monitoren wij uw posities in zoekmachines en ondersteunen bij het verkrijgen van inkomende links.

Zoekmachine Positionering en Linkbuilding

Een zoekmachine positionering rapportage begint bij een zoekwoorden onderzoek, omdat u allereerst moet weten waarop gezocht wordt en wat uw concurrentie is. 

Zoekwoorden onderzoek

Met een zoekwoorden onderzoek en analyse is het mogelijk uw website ook op minder bekende zoekwoorden of zoekwoordcombinaties goed gevonden te laten worden. Er wordt gezocht naar zoektermen die veel gezocht worden en/of waarop weinig concurrentie is, zodat het eenvoudiger is om hoger in te ranking van een zoekmachine te komen.

Onze ondersteuning bij zoekmachineoptimalisatie van uw website(s), wordt hiermee eenvoudiger en sneller. Uw website monitoren op een positie binnen Google, Bing of Yahoo is al mogelijk vanaf 40 euro per maand! 

Zoekmachine Positie Rapportage

Uw website wordt wekelijks of maandelijks controlere op de belangrijkste zoekwoorden, is nu eenvoudiger dan ooit. Met onze ranking abonnementen ontvangt u regelmatig rapportages met uw positie in zoemachines, maar indien gewenst ook van uw belangrijkste concurrenten. Door uw positie goed te monitoren en uw website voor bepaalde zoekwoordcombinaties te verbeteren, kunt u de uitdaging aan om uw conccurenten achter u te laten en beter te scoren op bepaalde zoekwoorden.

 

Linkbuilding

Een inkomende link van een externe website, ook wel backlinks genoemd, is een essentieel onderdeel van een zoekmachineoptimalisatie strategie. Het verkrijgen van links naar uw website wordt linkbuilding genoemd en met onze uitgebreide tools en software kunnen wij u hierbij ondersteunen of deze taak volledig uit handen nemen.

 

Neem contact op voor een prijsopgave of een persoonlijke toelichting.