LinQme InternetSolutions Zoekmachine optimalisatie | SEO | Professionele websites | Maatwerk

Webwinkel en een website mét Facebook koppeling

Wij verzorgen uw webwinkel die binnen uw website draait of ontwikkelen voor u een zelfstandige webshop.

Webshop | Webwinkel

Wij maken en plaatsen uw webwinkel in uw website en facebook pagina. Deze webwinkel wordt volledig geïntegreerd in uw website. U heeft dus niet alleen een website waar u allerlei artikelen kunt plaatsen en goed bereikbaar én goed vindbaar bent, u kunt daarnaast ook verschillende aangepaste functies aan uw website (laten) toevoegen. Uiteindelijk is dat een stuk voordeliger en u heeft meer vrijheid.

Vaak kunt u er ook voor kiezen om alléén een webwinkel te laten maken, maar wij raden dit meestal af. Hierbij wordt de webwinkel in feite de website en is het toevoegen van aanvullende functionaliteit soms ingewikkelder en ingrijpender.

Website mét een webshop

Wij werken met een zeer uitgebreid CMS systeem waar een webwinkel aan wordt toegevoegd in de stijl van de website. Hiermee is de functionaliteit van uw website vele malen groter en kunt u veel meer kanten op. Naast de website kunt u ook eenvoudig een nieuwsbrieven module toevoegen of werken met speciale formulieren voor uw klanten. 

Facebook webwinkel

Onze webwinkels kunnen geintegreerd worden met uw facebook pagina, zodat u uw verkopen niet alleen via uw website, maar ook via uw facebookpagina kunt laten lopen. 

Ebay en Amazon

Daarnaast is het mogelijk een webwinkel te koppelen aan Amazon of Ebay, zodat uw producten op meerdere platforms worden getoond en gekocht kunnen worden.

Betaalmodules

Er zijn verschillende betaalmodules te koppelen aan uw website, zodat het betalingsverkeer goed en veilig wordt afgehandeld. Hiervoor worden zogenaamde gateways gekoppeld aan uw website zodat men eenvoudig producten kan afrekenen via Visa Card, Paypal, Ideal of andere betaalmogelijkheden. En indien nodig ontwikkelen wij de koppeling met een payment gateway, indien deze niet standaard aanwezig is binnen de webshop module.