LinQme InternetSolutions Zoekmachine optimalisatie | SEO | Professionele websites | Maatwerk

Uw website zelf bouwen of uw website laten bouwen

Als u ervoor kiest zelf uw website te bouwen, denk dan niet alleen aan het webdesign, maar ook aan de inhoud (content), de hosting en het beheer.  Vaak wordt de hoeveelheid werk die hiermee gepaard gaat onderschat. Denk goed na over de 'keywords' waarop men u moet kunnen vinden, werk dit uit in een plan en implenteer dit op uw website zodat uw website zoekmachine vriendelijk is én blijft. Neem hier voldoende tijd voor en bedenk goed wat u met uw website wilt.

Als u ervoor kiest om uw website te laten bouwen, dan dient u steeds goed voor ogen te houden wat u met uw website wilt bereiken en tegen welke kosten. De rest kunt u overlaten aan onze specialisten die zich hier dagelijks mee bezig houden, zodat u zich met uw core-business kunt bezighouden.

Wat kan LinQme voor u betekenen?

Wij bieden complete en betaalbare websites. Voor diegenen die er graag zelf mee bezig willen zijn, maar ook voor diegenen die gewoon willen dat het werkt. 

Één aanspreekpunt

Wij proberen altijd één aanspreekpunt voor uw gehele website te zijn, vanaf begin tot eind. De registratie van uw domeinaam, de bouw van uw site, de hosting tot en het onderhoud. Indien u wilt maken wij uw website zoekmachine vriendelijk en helpen wij u uw teksten te verbeteren. U hoeft zelf niet te zoeken naar een specialist.

Aanpassingen in de tekst

U kunt als gebruiker eenvoudig aanpassingen in de tekst of layout doen, zonder dat u eenwebmasterhoeft in te schakelen. Wij werken met een beproefd CMS (content management systeem) waarmee dit eenvoudig gerealiseerd kan worden. Indien u deze aanpassingen zelf niet wilt doen, nemen wij dit graag uit handen.

Wij bieden complete websites al vanaf 499 euro, inclusief gratis domeinnaamregistratie en hosting in combinatie met onze voordelige onderhoudsabonnementen.