LinQme InternetSolutions Zoekmachine optimalisatie | SEO | Professionele websites | Maatwerk

Webdesign van uw website

Onze webdesigners proberen voor u altijd een unieke website te maken, gebaseerd op uw huisstijl. Indien nodig kunnen wij ook een nieuwe huisstijl voor u verzorgen in combinatie met uw website. Wij werken met verschillende grafisch ontwerpers samen, waardoor de integratie binnen uw nieuwe website goed mogelijk is.

Een website is een bron van informatie en moet leesbaar en duidelijk zijn. Door middel van verschillende 'templates' kunt u uw website voorzien van een soort van make-up laag, met kleuren, lijnen en lagen.

Wij kunnen een standaard website opleveren, die grotendeels gereed is voor u om verder in te vullen. Daarnaast kunnen we uw website uitbreiden, volledig op basis van uw wensen en informatie die u aanlevert.

U kunt zelf een keuze maken uit vele standaard templates waarna wij deze op maat maken aan uw wensen, zodat u een eigen en unieke layout heeft voor uw site. Ons team van webdesigners bestaat uit verschillende personen met eigen disciplines. Naast het ontwerp en de bouw van uw website, bieden we ook diensten zoals grafische vormgeving, fotografie en beeldbewerking. Dit betekent dat u uw standaard site met uw eigen foto's ook nog wat extra kunt geven.

U kunt hier een aantal voorbeelden van templates bekijken.