LinQme InternetSolutions Zoekmachine optimalisatie | SEO | Professionele websites | Maatwerk

SEO Check 

Een SEO Check is een controle of uw website zoekmachinevriendelijk is en geeft aanbevelingen waarmee u uw website kunt verbeteren. 

Wat houdt een SEO check in ?

Met onze SEO check lopen wij een flink aantal punten na van uw website. 

Eenvoudige SEO check voor slechts 99 euro!

Bij een eenvoudige SEO check lopen wij de website na op een aantal belangrijke punten zoals de technische kant en de toepassing van titels, beschrijvingen en 'keywords'. De geconstateerde verbeterpunten worden in een rapportage verwerkt, waarna u eenvoudig uw website kunt (laten) verbeteren. Eventueel kunt u deze eenvoudige seo scan aanvullen met een zoekwoord analyse zodat een u goed beeld heeft van de zoekwoorden waar u potentieel op gevonden kunt gaan worden. 

Er zijn diverse 'gratis' SEO checks op internet te vinden, die informatie geven over 1 of meer pagina's en enkele tips geven om uw website te verbeteren. Het is belangrijk te begrijpen wat de basispricipes zijn van een goede vindbare pagina, zodat u daar zelf bij het schrijven van teksten en titels rekening mee kunt houden.
Maar .. kunt u daar met uw vragen terecht na de gratis seo scan? Wordt uw gehele website bekeken of alleen maar 1 pagina? 

De uitgebreide SEO check

Met een uitgebreide SEO check gaan wij een stuk dieper en controleren uw concurrentie, uw inkomende links en analyseren elke interne pagina van uw site een stuk grondiger. Deze controle begint met een zoekwoord analyse, die ook apart aangevraagd kan worden vanaf 199 euro. 

Daarnaast doen wij een technische controle van uw website, waarbij een aantal hele essentiële zaken wordt gecontroleerd, zoals een controle op gebroken links, aantal pagina's en lengte en inhoud van titles en beschrijvingen. Tevens voeren wij een zoekwoord analyse uit om te bekijken welke zoekwoorden voor uw branche geschikt zijn en uw kansen om een goede positie in Google te behalen. 

Er wordt gecontroleerd of de titel en beschrijving van uw websitepagina's wel overeenkomen met de inhoud van de pagina's. Tijdens deze seo check controleren wij ook of inkomende links naar de juiste pagina verwijzen en/of wellicht beter naar een andere onderliggende paggina verwijzen. Er wordt gecontroleerd op interne links, dubbele inhoud en dubbele beschrijvingen van pagina's en heel veel meer.

Wat kost een SEO Check ?

Een eenvoudige SEO check (die u al heel veel informatie geeft) kost 99 euro.

De kosten van een uitgebreide SEO check beginnen bij 299 euro en zijn afhankelijk van het aantal pagina's en begint met een technische analyse van uw website. Hierbij kijken wij ook hoeveel pagina's er op uw website te vinden zijn en maken wij een lijst van URL's die nagelopen moeten worden.

Vraag nu vrijblijvend een SEO Check aan voor uw website! Wij nemen dan contact met u op!