LinQme InternetSolutions Zoekmachine optimalisatie | SEO | Professionele websites | Maatwerk

Over LinQme

LinQme is een Nederlandse onderneming en richt zich op kleine en middelgrote ondernemers die behoefte hebben aan een partner die een compleet dienstenpakket biedt als het gaat om internet gerelateerde zaken. De onderneming bestaat uit 2 vaste medewerkers en daarnaast werken wij samen met verschillende specialisten op het gebied van webhosting, programmeurs, grafisch design, vertalers, tekstschrijvers, testers, programmeurs en systeembeheerders.

En waarom de naam LinQme? De naam onstond ooit uit de wens ondernemers met elkaar te verbinden en onderling postivieve aanbevelingen te kunnen doen. Ik vind mijn boekhouder heel goed en jij zoekt er nog een, dus dan kan ik hem of haar aanbevelen aan jou. Jij kent weer een goede electriciën waar mijn boekhouder teovalig om zit te springen. Zo kunnen we als ondernemers elkaar helpen om goede partijen te verbinden. 

Door onze ervaring met servicegerichte dienstverlening proberen wij ons maximaal in te zetten en mee te denken met onze klanten. U kunt van ons dan ook een pro-aktieve houding verwachten. Vanaf het ontwerp tot het eindresultaat en juist ook alles daarna.

Het beheer en onderhoud van uw website is een essentieel onderdeel van wat wij willen en kunnen bieden. Niet alleen een website maken, op internet zetten en klaar is kees, nee .. zeker niet. Het echte werk begint meestal pas daarna...

Door onze ervaring die wij zelf in huis hebben en de ervaring op het gebied van functioneel ontwerp, applicatie- & versiebeheer en hardwaremanagement zijn wij van verschillende markten thuis. Sommige teamleden hebben naast de werkzaamheden bij LinQme een nevenfunctie, zodat hun kennisniveau ook op andere gebieden hoog blijft. De incidentele inzet van externe specialisten geeft ons en u de mogelijkheid meer uit uw website te halen, mocht dat nodig blijken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met vertalers zorgen dat uw website professioneel vertaald wordt.

Benieuwd naar een kennismaking ? Contact!