LinQme InternetSolutions Zoekmachine optimalisatie | SEO | Professionele websites | Maatwerk

LinQme | Internet Solutions

Webdesign, Website beheer, Webwinkels, Zoekmachine marketing en meer ...

Webdesign | Content Management | Meertalige websites | Zoekmachine optimalisatie | Mobile App's

LinQme is sinds 2010 actief als webdesign bureau en levert complete websites op maat. Wij ontwerpen, bouwen en beheren websites voor klanten wereldwijd en in meerdere talen. Zo hebben wij in de afgelopen jaren betaalbare websites ontwikkeld, met oog voor kwaliteit & functionaliteit.

Daarnaast ondersteunen wij onze klanten bij de zoekmachine marketing, zoekmachine positionering en monitoring, zodat de ontwikkelde websites ook goed vindbaar zijn én blijven.

Wij bieden betaalbare en complete websites, inclusief de domeinnaamregistratie en hosting en verzorgen tevens het onderhoud en beheer en ondersteunen bij uw zoekmachine marketing en website optimalisatie. U kunt bij ons voor vrijwel alles terecht en wij hanteren een no-nonsense aanpak met concurrerende tarieven!

Graag zijn wij uw aanspreekpunt voor alles omtrent uw website. 

U kunt als gebruiker uw website volledig zelf beheren en de website aanpassen, maar u kunt er ook voor kiezen om het website beheer (zoals content management en updates) door ons te laten verzorgen. Of een combinatie daarvan...

Met onze voordelige onderhouds abonnementen heeft u geen omkijken naar het beheer & onderhoud van uw site en de hosting is het eerste jaar gratis

Naast het ontwerpen en bouwen van websites, verzorgen wij dus ook het beheer.

Wat wij ook voor  kunnnen realiseren is het website optimaliseren voor zoekmachines en kunnen wij u helpen bij uw linkbuilding, waarbij wij voor u op zoek gaan naar linkpartners, waarmee u een linkruil kunt aangaan, zodat u goed gevonden kunt worden. U linkt naar hun, zij linken naar ú!

U bent dus bij ons aan het juiste adres voor:

Neem eens een kijkje bij onze complete pakketten.

Wij werken met een beproefd CMS (content management systeem) waarmee uw website snel gerealiseerd kan worden. Onze websites worden altijd zoekmachine vriendelijk opgeleverd zodat het optimaliseren van uw website daarna makkelijker en sneller kan plaatsvinden.

Door onze gunstige tarieven heeft u niet alleen een goede website, maar ook een waarbij er met u meegekeken wordt en er proactief problemen worden aangepakt. Meestal lichten wij onze klanten in over een mogelijk probleem, voordat de klant het in de gaten heeft.

Wilt u meer informatie en/of de mogelijkheden met ons bespreken, neem dan contact met ons op
Liever teruggebeld worden? Laat hier uw naam en nummer achter en wij bellen u terug!