Maxxima Internet & LinQme SolutionsProfessionele websites | Maatwerk | Zoekmachine optimalisatie | SEO

Over Maxxima Internet

Maxxima Internet is een Nederlandse onderneming en richt zich op kleine en middelgrote ondernemers die behoefte hebben aan een partner die een compleet dienstenpakket biedt als het gaat om internet gerelateerde zaken. De onderneming bestaat uit enkele vaste medewerkers en daarnaast werken wij samen met verschillende specialisten op het gebied van SEO & SEF, webhosting, programmeurs, grafisch design, vertalers, tekstschrijvers, testers, programmeurs en systeembeheerders.

En waarom de naam Maxxima? Omdat wij streven naar een maximaal resultaat en maximale service! 

Het is waar wij voor staan. Wij vinden het leuk wat we doen en hebben plezier in wat we doen. Door onze ervaring met servicegerichte dienstverlening proberen wij ons maximaal in te zetten en mee te denken met onze klanten. U kunt van ons dan ook een pro-aktieve houding verwachten. Vanaf het ontwerp tot het eindresultaat en juist ook alles daarna.

Het beheer en onderhoud van uw website is een essentieel onderdeel van wat wij willen en kunnen bieden. Niet alleen een website maken, op internet zetten en klaar is kees, nee .. zeker niet. 
Het echte werk begint meestal pas daarna...

Door onze ervaring die wij zelf in huis hebben en de ervaring op het gebied van functioneel ontwerp, applicatie- & versiebeheer en hardwaremanagement zijn wij van verschillende markten thuis. Sommige teamleden hebben naast de werkzaamheden bij Maxxima Internet een nevenfunctie, zodat hun kennisniveau ook op andere gebieden hoog blijft. De incidentele inzet van externe specialisten geeft ons en u de mogelijkheid meer uit uw website te halen, mocht dat nodig blijken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met vertalers zorgen dat uw website professioneel vertaald wordt.

Benieuwd naar een kennismaking ? Contact!